PES 2010 TRANSFER UPDATE SEPTEMBER 2010

Posted on September 16, 2010

23



Download Patch World Cup PES 2010 PC GRATIS
Hari gini donwload patch bayar?????? ga banget degh…..
Buat temen2 newbie yang suka maen game PES 2010 nich ada patch PES 2010 FINAL UPDATE GRATISS TIS TIS…😀 ga perlu bayar kaya di web sebelah….instal nya juga gampang pake banget….

silahkan didownload namanya smoke patch nich link buat download

PATCH PES2010 PART1
PATCH PES2010 PART2
PATCH PES2010 PART3
PATCH PES2010 PART4
PATCH PES2010 PART5
PATCH PES2010 PART6
PATCH PES2010 PART7
PATCH PES2010 PART8
PATCH PES2010 PART9

Kalo udah didownload semua tinggal diextract Part 1 aja nanti yang lain otomatis…
tinggal ikuti petunjuknya…
kalo sudah sekarang tinggal download file dibawah untuk memperbaiki bug sama crash di gamenya…

fix bug1
fix bug2
fix bug3

PACTH ini berisi update transfer terbaru, kit klub dan negara terbaru, dan update skill pemain terbaru…

Some of the features:

– A lot of new clubs and national teams with correct kits.
– Promoted teams added to all leagues for the new season 2010-2011.
– World cup teams are all updated.
– Correct Champions league teams.
– New HD emblems and flags.
– Championship addon included.
– Added Bundesliga (all Eredivisie teams still in the game).
– 236 overall Clubs, 102 overall national teams. (338)
– New faces, balls, boots, stadiums, replay, scoreboard…
– SMoKE special Chants for most teams.
– GDB correct kits for all teams.
– Most teams formation and starting lineups are up to date.
– Most national teams are updated according latest national matches.
– Hundreds of new players.
– Revised player stats (SMoKE special rating system).
– No duplicated players or names including ML hidden players.
– Correct names for everything.
– And much much more…

* English language is required for full compatability and for the use of new stuff like call names. (highly recommended)
* Starting a new saves is recommended.

have fun guys…
kalo kurang jelas post coment or PM aja….
thx to Dido (the Creator)

dont forget say thx if u like my post😀

Posted in: Game